Gespecialiseerd in het verhuren aan expats

Betrouwbare huurders in het duurdere segment

Altijd een volledig gescreende huurder

Koopwoning verhuren

 

Heeft u een koopwoning in Nijmegen die u wilt verhuren?
Daar helpen wij u bij: expats Nijmegen is gespecialiseerd in de verhuur van huizen.

Koopwoning in Nijmegen verhuren via de leegstandswet

Soms staat een woning voor langere tijd te koop. Dit is zonde, want u betaalt dubbele lasten en de woning staat leeg. Een goede oplossing is dan verhuur volgens de leegstandswet. Deze wet maakt het mogelijk om een koopwoning voor bepaalde tijd te verhuren; tot wel 5 jaar. Leegstandswetverhuur heeft vele voordelen: uw koopwoning is bewoond en daardoor minder gevoelig voor vandalisme, u ontvangt huurinkomsten en u hoeft beperkte huurbescherming te garanderen. Zo is het niet moeilijk om een huurder te laten vertrekken wanneer de woning is verkocht. Voor de verhuur is een vergunning nodig, deze kunt u aanvragen bij de gemeente Nijmegen. Let er wel op dat hiervoor toestemming van de bank nodig is, en de aanvraag kan tot 6 weken duren. Bij verhuur van een koopwoning via de leegstandswet mag u helemaal zelf de huurprijs bepalen, u hoeft geen puntentelling in te dienen.

Koopwoning verhuren: hoe helpt Expats Nijmegen?

Expats Nijmegen heeft veel ervaring met de verhuur van koopwoningen via de leegstandswet. Wij geven u daarom professioneel advies over de mogelijkheden. Ook gaan wij proactief aan de slag zodat uw koopwoning zo kort mogelijk leeg staat. Alle potentiele huurders worden bij Expats Nijmegen volledig gescreend op basis van kredietwaardigheid, identiteit en antecedenten.

Zo weet u precies aan wie u verhuurt. Tijdens het gehele proces kunt u op ons rekenen; als de woning is verkocht helpen wij ook bij het opzeggen van de huur.

Bent u geïnteresseerd in  de verhuur van uw koopwoning in Nijmegen via de leegstandswet? Expats Nijmegen biedt u graag meer informatie. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en u hoort snel van ons.

Neem contact met ons op

Bel ons >> 024-2001400

Mail ons >> info@expatsnijmegen.nl

Vul het contactformulier in!

expats nijmegen koopwoning verhuren

Neem ook eens een kijkje op een van onze andere websites