Altijd een volledig gescreende huurder

Betrouwbare huurders in het duurdere segment

Gespecialiseerd in het verhuren aan expats

Huis verhuren aan expats

Wat is er voor nodig om uw huis te verhuren aan expats in Nijmegen? Hier vertellen wij u graag meer over. Expats Nijmegen heeft ruime ervaring en kennis van de lokale woningmarkt. Nijmegen, als oudste stad van Nederland en met een prachtige ligging aan de Waal, is een zeer populaire plek voor expats. Ook uw woning kunnen wij binnen korte tijd verhuren aan een passende kandidaat!

Tips om uw huis te verhuren aan expats in Nijmegen

Expats staan bekend als aantrekkelijke huurders. Zij zijn netjes, betrouwbaar en laten uw woning in goede staat achter. Dit komt omdat zij gemotiveerd zijn om hun verblijf in het buitenland zo goed mogelijk te laten verlopen. Wilt u uw woning verhuren aan expats? Met de volgende tips maakt u uw huis zeer aantrekkelijk voor deze doelgroep.

  • Inrichting met de ideale huurder in het achterhoofd
  • U weet zelf precies wat voor huurder u graag ziet. Een alleenstaand persoon? Een gezin of werkend stel? Wanneer u hierbij rekening houdt met de inrichting van het huis maakt u uw woning zeer aantrekkelijk.

  • Een neutrale inrichting spreekt een groter publiek aan
  • Als u een brede doelgroep wilt aanspreken kan het geen kwaad om uw inrichting neutraal te houden. Mensen hebben uiteenlopende smaken; vermijd daarom felle kleuren op de muren en erg excentrieke meubels.

  • Moderne apparatuur
  • Expats richtingen zich op het hogere segment woningen. Daarom verwachten zij ook kwaliteit: apparatuur dient in goede staat te zijn en de woning heeft moderne voorzieningen nodig.

  • Flexibele mogelijkheden bieden
  • Gemeubileerde woningen sluiten de interesse van expats uit die een gestoffeerde woning zoeken. Andersom geldt hetzelfde. Wanneer u de mogelijkheden hiertoe heeft kan het verstandig zijn om flexibel te zijn met de inrichting. U kunt bijvoorbeeld een gemeubileerde woning aanbieden met de mogelijkheid om de meubels indien gewenst te verwijderen. Zo spreekt u automatisch een grotere doelgroep aan!

Wilt u uw woning verhuren aan expats in Nijmegen? Vul dan vandaag nog het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Neem contact met ons op

Bel ons >> 024-2001400

Mail ons >> info@expatsnijmegen.nl

Vul het contactformulier in!

expats nijmegen verhuren aan expats

Neem ook eens een kijkje op een van onze andere websites