Betrouwbare huurders in het duurdere segment

Altijd een volledig gescreende huurder

Gespecialiseerd in het verhuren aan expats

Expats verhuur Nijmegen

Voor de verhuur van uw woning bent u aan het juiste adres bij Expats Nijmegen. Wij geven u graag advies over de verhuur aan expats: buitenlandse werknemers die worden uitgezonden door hun bedrijf, of ingehuurd door een Nederlandse organisatie. Meestal krijgen deze werknemers een tijdelijk contract, en blijven ze voor een periode van 1 tot 3 jaar in ons land.

Tijdelijke woonruimte is daarom voor hen ideaal! Na de verhuurperiode gaan ze weer terug naar hun eigen land of vestigen zij zich ergens anders. Gemeubileerde woningen zijn om deze reden ook erg in trek bij expats. Woningen in het duurdere segment zijn niet voor iedereen aantrekkelijk, maar expats genieten een hoog inkomen en komen daarom voor dit segment in aanmerking.

Expats staan bekend als nette en betrouwbare huurders, die uw woning bij vertrek weer netjes achterlaten.

Expats Nijmegen: Hoe wij werken

Wij begrijpen dat u uw woning niet lang wilt laten leegstaan. Om het huis zo snel mogelijk te verhuren presenteren wij het aanbod op allerlei verschillende websites, precies de plekken waar huurders zoeken. Zo vinden wij snel een passende huurder, waarbij we altijd uw veiligheid als verhuurder waarborgen. Kandidaten worden uitgebreid gescreend op antecedenten, identiteit en kredietwaardigheid.

Wij snappen dat u het belangrijk vindt om te weten aan wie u verhuurt. Ook zorgen wij voor een initiële inspectie van de woning, en zijn we aanwezig bij de sleuteloverdracht. Dankzij een waterdicht contract komen we niet voor verrassingen te staan. Wilt u het vastgoedbeheer ook uitbesteden? Expats Nijmegen biedt technisch en financieel vastgoedbeheer. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Direct uw woning aanbieden via Expats Nijmegen? Of wilt u meer informatie over expatsverhuur Nijmegen? Neem snel contact met ons op!

Neem contact met ons op

Bel ons >> 024-2001400

Mail ons >> info@expatsnijmegen.nl

Vul het contactformulier in!

expats nijmegen appartement verhuren

Neem ook eens een kijkje op een van onze andere websites